OMGEVING
 

Het wijndomein Perdrix-Lasouche ligt in de Gard Provençale, in de driehoek Avignon-Nîmes-Alès, bij Provence, Camargue en Cévennes. Vlakbij ligt het Zuid-Frans middeleeuws stadje Uzès waarvan de oude kern volledig gerestaureerd is. Onze Mas Vigneron ligt midden in de stilte van onze wijngaarden, op enkele kilometers van het wijnbouwersdorpje Bourdic.

Door zijn ideale ligging in de Gard Provençale behoren heel wat interessante uitstappen tot de mogelijkheden. Binnen het uur lig je op het strand van de Middellandse Zee, wandel je in het berglandschap van de Cévennes, kan je van de zoutmeren en Flamingo's genieten in de Camargues of sta je in het hart van de Provence. Bovendien bieden cultuursteden als Avignon, Nîmes, Montpellier, Arles en Marseille een uitgebreide zomerse evenementenkalender.

Tijdens uw verblijf kan u ideeën over uitstappen opdoen in onze informatiemap. Met veel plezier geven we u tips over niet te missen uitstappen en minder gekende mooie plaatsjes. Ontdek onze favoriete plekjes en voeg uw eigen ontdekkingen toe aan het gastenboek.